TOPlist


Vepřová plec po španělsku

  • Uživatelský recept
  • Autor: s.adamova1
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřové libové průměr500
Cibule šalotka50
Česnek8
Petržel - nať32
Citrony20
Klobása čabajská průměr100
Rajčata sušená v oleji400
Cizrna sterilovaná (Bonduelle)400
Bujón suchý stav20
Oleje (všechny druhy)5
Koření průměr10

Energetická hodnota celkem: 13781 kJ

Bílkoviny (g): 151, Tuky (g): 232, Sacharidy (g): 139 SAFA (g): 77 Cukry (g): 62 Vláknina (g): 15 Sůl (g): 9

Energetická hodnota na 1 porci: 3445 kJ

Bílkoviny (g): 37.8, Tuky (g): 58, Sacharidy (g): 34.8 SAFA (g): 19.3 Cukry (g): 15.5 Vláknina (g): 3.8 Sůl (g): 2.3

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma