TOPlist


dušené maso na cibuli

  • Uživatelský recept
  • Autor: vlastovka
  • Porce: 5.00
  • Doba přípravy (min.): 90

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí maso přední průměr500
Vepřové libové průměr500
Cibule500
Sádlo vepřové škvařené20

Energetická hodnota celkem: 11550 kJ

Bílkoviny (g): 185, Tuky (g): 200, Sacharidy (g): 50 SAFA (g): 91 Cukry (g): 30 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 2310 kJ

Bílkoviny (g): 37, Tuky (g): 40, Sacharidy (g): 10 SAFA (g): 18.2 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 1.4 Sůl (g): 0.4


Dochucovadla:

pepř

Postup přípravy

Pokrájenou cibuli orestujeme na lžíci sádla, přidáme na kostky pokrájené maso, sůl a podlijeme vodou. Dusíme do měkka.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma