- Autor: vlastovka
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Jazyk hovězí | 1500 | 
| Mouka pšeničná hladká | 100 | 
| Smetana na vaření 10 % tuku průměr | 250 | 
| Křen | 50 | 
Energetická hodnota celkem: 14695 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 260, 
                                                        Tuky (g): 236, 
                                                        Sacharidy (g): 90,
                                                        SAFA (g): 112,
                                                        Cukry (g): 16,
                                                        Vláknina (g): 11,
                                                        Sůl (g): 3
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1470 kJ
Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 23.6, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 11.2, Cukry (g): 1.6, Vláknina (g): 1.1, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Jazyk vaříme v tlak hrnci s divokým kořením min 2,5 hodiny, potom ochladíme a oloupeme, pokrájíme na plátky, které vložíme do omáčky.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









