- Autor: Alzbet
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Máslo | 115 |
| Oleje (všechny druhy) | 125 |
| Cukr průměr | 300 |
| Vejce celá průměr | 165 |
| Mléko kefírové 1 % tuku průměr | 250 |
| Mouka pšeničná hladká | 200 |
| Mouka pšeničná celozrnná průměr | 190 |
| Kompot průměr | 381 |
Energetická hodnota celkem: 21051 kJ
Bílkoviny (g): 75,
Tuky (g): 240,
Sacharidy (g): 635,
SAFA (g): 69,
Cukry (g): 369,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 2631 kJ
Bílkoviny (g): 9.4, Tuky (g): 30, Sacharidy (g): 79.4, SAFA (g): 8.6, Cukry (g): 46.1, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






