TOPlist


Buřtguláš

  • Uživatelský recept
  • Autor: verkag
  • Porce: 5.00
  • Doba přípravy (min.): 90

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory zimní600
Hera50
Cibule300
Salám gothajský400
Voda750

Energetická hodnota celkem: 11250 kJ

Bílkoviny (g): 66, Tuky (g): 209, Sacharidy (g): 138 SAFA (g): 95 Cukry (g): 29 Vláknina (g): 14 Sůl (g): 10

Energetická hodnota na 1 porci: 2250 kJ

Bílkoviny (g): 13.2, Tuky (g): 41.8, Sacharidy (g): 27.6 SAFA (g): 19 Cukry (g): 5.8 Vláknina (g): 2.8 Sůl (g): 2


Dochucovadla:

sůl, pepř, červená paprika

Postup přípravy

Na omastku osmahneme do růžova cibulku, přidáme salám buď Gothaj nebo točený salám zasmahneme, přidáme červenou papriku a zalijeme vodou. Přidáme brambory, osolíme, přidáme pepř a vaříme. Ke konci se zahustí vodou s moukou a nechá 20 minut povařit a je hotovo.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma