TOPlist


cibulačka

  • Uživatelský recept
  • Autor: s.i.m.c.a
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule400
Oleje (všechny druhy)5
Bohatý bujón zeleninový (Knorr)33
Eidam 30 % průměr20

Energetická hodnota celkem: 1367 kJ

Bílkoviny (g): 14, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 43 SAFA (g): 3 Cukry (g): 26 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 684 kJ

Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 21.5 SAFA (g): 1.5 Cukry (g): 13 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

sůl, pepř, muškátový ořech

Postup přípravy

na oleji osmahneme cibuli, necháme ji po zalití trochou vody dusit. Přilijeme vývar, strouhneme muškátový ořech, osolíme, opepříme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

16. 01. 2013 08:22

Martulinek

Také cibulačku takhle dělám, je to jednoduché a rychlé! Je výborná!!! , ještě přidávám nivu, když se v polévce rozteče, tak to má pak říz :o)

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma