TOPlist


Bryndzové halušky - cca 350g/porce

  • Uživatelský recept
  • Autor: Elulenka
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Špek30
Smetana zakysaná light průměr180
Brynza 50 % průměr150
Halušky bramborové v prášku460

Energetická hodnota celkem: 8841 kJ

Bílkoviny (g): 71, Tuky (g): 119, Sacharidy (g): 322 SAFA (g): 70 Cukry (g): 40 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 2210 kJ

Bílkoviny (g): 17.8, Tuky (g): 29.8, Sacharidy (g): 80.5 SAFA (g): 17.5 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 0.3 Sůl (g): 1.8


Dochucovadla:

sůl

Postup přípravy

Halušky si s vodou připravíme podle návodu na krabičce a uvaříme. Špek nebo slaninu nakrájíme na kostičky a vyškvaříme tuk. Smícháme s uvařenými haluškami. Bryndzu a smetanu smícháme a přimícháme do halušek. pokrm je hotový. :) Výborně chutnají s kyselým mlékem a zeleninovým salátem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma