TOPlist


Tuňák zapečený se zeleninou a bramborem

  • Uživatelský recept
  • Autor: HelMad
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Oleje (všechny druhy)80
Brambory zimní922
Tuňák434
Sýr nízkotučný tvrdý 20 % - průměr140
Smetana na vaření 10 % tuku průměr50
Žampiony174
Rajčata 228
Brokolice68
Květák104
Zeleninová směs mražená - průměr350

Energetická hodnota celkem: 11581 kJ

Bílkoviny (g): 171, Tuky (g): 137, Sacharidy (g): 221 SAFA (g): 32 Cukry (g): 48 Vláknina (g): 34 Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1930 kJ

Bílkoviny (g): 28.5, Tuky (g): 22.8, Sacharidy (g): 36.8 SAFA (g): 5.3 Cukry (g): 8 Vláknina (g): 5.7 Sůl (g): 0.7

Postup přípravy

Brambory nahrubo nastrouháme, zeleninu povaříme, pekáč vymažeme tukem a klademe brambory, zeleninu sýr a opět brambory. Dochutíme solí.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma