- Autor: HelMad
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Klobása čabajská průměr | 33 |
| Cibule | 40 |
| Oleje (všechny druhy) | 4 |
| Hrách | 122 |
| Kukuřice mražená | 84 |
| Brambory vařené | 218 |
Energetická hodnota celkem: 3613 kJ
Bílkoviny (g): 39,
Tuky (g): 24,
Sacharidy (g): 121,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 27,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1807 kJ
Bílkoviny (g): 19.5, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 60.5, SAFA (g): 4, Cukry (g): 12.5, Vláknina (g): 13.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






