- Autor: HelMad
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Květák | 652 |
Česnek | 8 |
Oleje (všechny druhy) | 6 |
Cibule | 40 |
Vejce celá průměr | 220 |
Šunka dušená strojová | 122 |
Dochucovadla:
sůl,pepř
Energetická hodnota celkem: 3045 kJ
Bílkoviny (g): 58,
Tuky (g): 39,
Sacharidy (g): 35,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1015 kJ
Bílkoviny (g): 19.3, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 11.7, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 6.7, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
cibuli a česnek restujeme na pánvi. Zvlášť uvaříme v osolené vodě květák. Na cibuli přidáme pokrájenou šunku, vařený květák a vše smícháme a zalijeme vejci. Opepříme a baštíme ;-)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.