- Autor: HelMad
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Srnčí kýta | 600 | 
| Cibule | 40 | 
| Oleje (všechny druhy) | 4 | 
| Zeleninová směs na svíčkovou | 350 | 
| Smetana ke šlehání 33 % tuku průměr | 150 | 
| Mouka pšeničná hladká | 40 | 
| Smetana ke šlehání 33 % tuku průměr | 10 | 
| Voda | 500 | 
Dochucovadla:
sůl, masox(1/2), pepř, cukr, citron
Energetická hodnota celkem: 6236 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 151, 
                                                        Tuky (g): 64, 
                                                        Sacharidy (g): 75,
                                                        SAFA (g): 38,
                                                        Cukry (g): 27,
                                                        Vláknina (g): 13,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1559 kJ
Bílkoviny (g): 37.8, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 18.8, SAFA (g): 9.5, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Cibuli osmažíme, maso orestujeme, přidáme zeleninu pod svíčkovou a osolené podlejeme vodou a dusíme. Když je maso měkké zahustíme lžicí mouky ve smetaně.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









