TOPlist


Veprovy Rizek

  • Uživatelský recept
  • Autor: Stellapink
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mouka pšeničná hladká100
Vejce celá průměr110
Sůl2
Oleje (všechny druhy)20
Vepřová kýta na řízky500
Strouhanka150

Energetická hodnota celkem: 9398 kJ

Bílkoviny (g): 127, Tuky (g): 104, Sacharidy (g): 193 SAFA (g): 38 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 14 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 2350 kJ

Bílkoviny (g): 31.8, Tuky (g): 26, Sacharidy (g): 48.3 SAFA (g): 9.5 Cukry (g): 2.3 Vláknina (g): 3.5 Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

Veprova kyta na Rizky sul pepr vejce mouka strouhanka olej na smazeni

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

09. 01. 2013 21:06

jitume

aby byl dietnější tak po smažení ponořit do vaříci vody na vteřinku

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma