- Autor: Doubalinka
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 55 |
Brambory vařené | 600 |
Mouka pšeničná hrubá | 200 |
Mléčná krupice (Kunín) | 100 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 5659 kJ
Bílkoviny (g): 44,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 257,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 28,
Vláknina (g): 28,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 943 kJ
Bílkoviny (g): 7.3, Tuky (g): 2.3, Sacharidy (g): 42.8, SAFA (g): 1, Cukry (g): 4.7, Vláknina (g): 4.7, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.