TOPlist


Kapr v aspiku

  • Uživatelský recept
  • Autor: Baborka
  • Porce: 10.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kapr800
Mrkev100
Celer - bulva60
Petržel - kořen60
Hrášek zelený sterilovaný130
Vejce celá průměr100
Okurka nakládačka50
Paprika červená50
Citrony50
Želatina suchý stav50
Máslo10

Energetická hodnota celkem: 6883 kJ

Bílkoviny (g): 212, Tuky (g): 67, Sacharidy (g): 45 SAFA (g): 21 Cukry (g): 27 Vláknina (g): 13 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 688 kJ

Bílkoviny (g): 21.2, Tuky (g): 6.7, Sacharidy (g): 4.5 SAFA (g): 2.1 Cukry (g): 2.7 Vláknina (g): 1.3 Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Kořenovou zeleninu nastrouháme na hrubo a lehce na másle orestujeme. V osolené vodě s octem uvaříme kapra, cca.10 min,. dáme vařit vejce natvrdo. Vše pak vrstvíme do formy a postupně zalíváme želatinou

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma