TOPlist


Kapr na bílém víně

  • Uživatelský recept
  • Autor: MarciP
  • Porce: 12.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kapr760
Mouka pšeničná hladká40
Oleje (všechny druhy)40
Máslo40
Víno bílé suché150
Voda500

Energetická hodnota celkem: 7634 kJ

Bílkoviny (g): 142, Tuky (g): 117, Sacharidy (g): 49 SAFA (g): 33 Cukry (g): 2 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 636 kJ

Bílkoviny (g): 11.8, Tuky (g): 9.8, Sacharidy (g): 4.1 SAFA (g): 2.8 Cukry (g): 0.2 Vláknina (g): 0.3 Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma