TOPlist


Čočka na kyselo

  • Uživatelský recept
  • Autor: venyseks
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Čočka500
Mléko plnotučné průměr100
Mouka pšeničná hladká30
Cibule30
Sádlo vepřové škvařené30

Energetická hodnota celkem: 9079 kJ

Bílkoviny (g): 132, Tuky (g): 43, Sacharidy (g): 305 SAFA (g): 19 Cukry (g): 62 Vláknina (g): 56 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 2270 kJ

Bílkoviny (g): 33, Tuky (g): 10.8, Sacharidy (g): 76.3 SAFA (g): 4.8 Cukry (g): 15.5 Vláknina (g): 14 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, pepř, ocet

Postup přípravy

Čočku namočíme (cca na 2-3 hodiny). Vaříme ji do změknutí (40 minut). Osmažíme cibulku, na ni dáme měkkou čočku, osolíme, opepříme, zahustíme, okyselíme dle chuti (octem nebo citronem). Podáváme s chlebem a párkem nebo klobásou.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma