- Autor: romanaa
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Treska filé | 220 |
| Rajčata | 52 |
| Cuketa | 32 |
| Paprika červená | 12 |
| Olivy černé naložené | 10 |
| Lilek | 10 |
| Oleje (všechny druhy) | 15 |
| Jogurt smetanový bílý Choceňský MAX | 40 |
Energetická hodnota celkem: 1597 kJ
Bílkoviny (g): 38,
Tuky (g): 23,
Sacharidy (g): 6,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 799 kJ
Bílkoviny (g): 19, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 3, SAFA (g): 3, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
hotoka do trouby
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






