TOPlist


hydinové meso na póre

  • Uživatelský recept
  • Autor: maria.z
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 15

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
vývar100
Kuřecí prsa600
Paprika červená100
Pór200
Oleje (všechny druhy)10
Hořčice kremžská (Hellmann´s)10

Energetická hodnota celkem: 4086 kJ

Bílkoviny (g): 156, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 32 SAFA (g): 6 Cukry (g): 15 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1022 kJ

Bílkoviny (g): 39, Tuky (g): 5.5, Sacharidy (g): 8 SAFA (g): 1.5 Cukry (g): 3.8 Vláknina (g): 1.3 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

soľ,korenie

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma