TOPlist


Vepřové maso v mrkvi

  • Uživatelský recept
  • Autor: cukerlinka
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Smetana zakysaná 15 % tuku průměr160
Mrkev817
Máslo10
Vepřové libové průměr455

Energetická hodnota celkem: 7507 kJ

Bílkoviny (g): 95, Tuky (g): 114, Sacharidy (g): 90 SAFA (g): 57 Cukry (g): 57 Vláknina (g): 25 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1877 kJ

Bílkoviny (g): 23.8, Tuky (g): 28.5, Sacharidy (g): 22.5 SAFA (g): 14.3 Cukry (g): 14.3 Vláknina (g): 6.3 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl, pepř

Postup přípravy

Maso nakrájíme na nudličky a dáme dusit na nepřilnavou pánev. Až bude maso měkčí tak přidáme mrkev, podlijeme vodou a dusíme do změknutí. Osolíme, opepříme a přidáme zakysanou smetanu a máslo. Jako příloha brambory nebo bramborové knedlíky.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma