TOPlist


boršč

  • Uživatelský recept
  • Autor: viktorijas
  • Porce: 10.00
  • Doba přípravy (min.): 1

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule100
Celer - bulva50
Červená řepa200
Kapusta hlávková500
Mrkev100
Brambory zimní200
Oleje (všechny druhy)5
Voda2500

Energetická hodnota celkem: 2380 kJ

Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 108 SAFA (g): 1 Cukry (g): 47 Vláknina (g): 22 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 238 kJ

Bílkoviny (g): 2.2, Tuky (g): 0.5, Sacharidy (g): 10.8 SAFA (g): 0.1 Cukry (g): 4.7 Vláknina (g): 2.2 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma