TOPlist


Boršč - množství na 1 porci

  • Uživatelský recept
  • Autor: Jarda11
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 200

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Zelí bílé kysané40
Voda60
Hovězí maso přední průměr60
Vepřové libové průměr60
Brambory zimní60
Červená řepa60
Mrkev40

Energetická hodnota celkem: 1616 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 23 SAFA (g): 10 Cukry (g): 8 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 1

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma