TOPlist


Kohout na víně

  • Uživatelský recept
  • Autor: Dobroslava
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)

Energetická hodnota celkem: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 0 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 0 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl ( na toto množství asi 2 káv.lž.),tymián ( špetka),bobkový list (2), máme-li sušené houby

Postup přípravy

500g drůbežího masa ( slepice, kuřecí prsa ) 150g cibule 10g oleje 500ml červeného vína česnek 2 stroužky Na trošce oleje zesklovatíme nakrájenou cibuli, opečeme na větší kousky nakrájené maso. Zalijeme vínem, až je maso ponořené. Osolíme, přidáme celý česnek a koření, houby ( dle chuti - asi 2 pol.lžíce). Po přivedení do varu jen na slabém plameni vaříme, zpočátku zakryté, potom odkryté, ať se odpaří tekutina a vinná omáčka je hutnější.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma