TOPlist


Krůtí játra dušená

  • Uživatelský recept
  • Autor: lenka.kasprikova
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mouka pšeničná hladká38
Játra drůbeží670
Oleje (všechny druhy)35
Cibule123
Voda600

Energetická hodnota celkem: 5922 kJ

Bílkoviny (g): 161, Tuky (g): 69, Sacharidy (g): 47 SAFA (g): 19 Cukry (g): 8 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 987 kJ

Bílkoviny (g): 26.8, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 7.8 SAFA (g): 3.2 Cukry (g): 1.3 Vláknina (g): 0.8 Sůl (g): 0.2


Dochucovadla:

Sůl, pepř, kmín, oregano.

Postup přípravy

Nakrájenou cibulku zpěníme na oleji, přidáme játra nakrájené na kousky a orestujeme. Podlijeme vodou a přidáme koření. Nakonec pokrm zahustíme a osolíme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma