TOPlist


Pikantní fazolový hrnec

  • Uživatelský recept
  • Autor: sediva.p
  • Porce: 10.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule220
Paprika červená200
Paprika zelená200
Paprika žlutá 200
Salám gothajský500
Fazole červené sterilované (Bonduelle)300
Kečup200
Oleje (všechny druhy)50
Pivo nealkoholické Birell500

Energetická hodnota celkem: 14680 kJ

Bílkoviny (g): 101, Tuky (g): 272, Sacharidy (g): 156 SAFA (g): 104 Cukry (g): 75 Vláknina (g): 32 Sůl (g): 18

Energetická hodnota na 1 porci: 1468 kJ

Bílkoviny (g): 10.1, Tuky (g): 27.2, Sacharidy (g): 15.6 SAFA (g): 10.4 Cukry (g): 7.5 Vláknina (g): 3.2 Sůl (g): 1.8


Dochucovadla:

sůl,chilli

Postup přípravy

Na oleji opečeme klobásu nakrájenou na kolečka. Přidáme cibuli na půl kolečka. Papriku na nudličky. Vyklopíme fazole, dochutíme solí, pepřem, chilli, kečupem, podlijeme trochou piva.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

01. 02. 2014 18:48

cerdofka

fakt gothaj?je hodně tučný, nezkoušeli jste to někdo se sojovým masem?

31. 01. 2014 09:23

jesus

rychlé na přípravu

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma