TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Cous Cous s fazolemi

Zpět
  • Autor: varatko
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, sušená bazalka

Energetická hodnota celkem: 6571 kJ

Bílkoviny (g): 82, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 276 SAFA (g): 2 Cukry (g): 49 Vláknina (g): 32 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 3286 kJ

Bílkoviny (g): 41, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 138 SAFA (g): 1 Cukry (g): 24.5 Vláknina (g): 16 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Den předem si namočíme fazole a druhý den uvaříme. Do hrnce nalijeme olej, přidáme rajčata a papriku, povaříme a přidáme lžíci sušené bazalky. V dalším hrnci uvařime cous cous dle návodu výrobce. Jakmeli toto všechno mame připraveno, fazole, povařenou zeleninu a cous cous zamícháme. Pórek nakrajeny na kolečka (jen bílou část) zamícháme do směsi. Celé to dle chuti osolíme a je uvařeno.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři