- Autor: Donasan
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory vařené | 700 |
Celer řapíkatý | 300 |
Oleje (všechny druhy) | 5 |
Cibule | 90 |
Dochucovadla:
súl a pepř
Energetická hodnota celkem: 2755 kJ
Bílkoviny (g): 22,
Tuky (g): 5,
Sacharidy (g): 129,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 551 kJ
Bílkoviny (g): 4.4, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 25.8, SAFA (g): 0.2, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 4.4, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Brambory uvařené ve slupce nakrájíme na kousky, přidáme nadrobno pokrájenou cibuli a pokrájený řapíkatý celer. Osolíme a opepříme a zakápneme olivovým olejem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.