- Autor: berta123
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Brambory vařené | 600 | 
| Mouka pšeničná hrubá | 350 | 
| Vejce celá průměr | 110 | 
| Mléko polotučné průměr | 500 | 
| Škvarky | 100 | 
| Sádlo vepřové škvařené | 60 | 
| Droždí | 42 | 
| Cukr průměr | 15 | 
| Mák | 15 | 
Energetická hodnota celkem: 14628 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 103, 
                                                        Tuky (g): 165, 
                                                        Sacharidy (g): 390,
                                                        SAFA (g): 80,
                                                        Cukry (g): 48,
                                                        Vláknina (g): 43,
                                                        Sůl (g): 3
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 731 kJ
Bílkoviny (g): 5.2, Tuky (g): 8.3, Sacharidy (g): 19.5, SAFA (g): 4, Cukry (g): 2.4, Vláknina (g): 2.2, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









