TOPlist


koprovka

  • Uživatelský recept
  • Autor: baribari
  • Porce: 5.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Máslo60
Mouka pšeničná hladká30
Natur bujón hovězí - suchý stav30
Cukr průměr80
Ocet60
Smetana ke šlehání 33 % tuku průměr210
Kopr15

Energetická hodnota celkem: 6802 kJ

Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 119, Sacharidy (g): 121 SAFA (g): 67 Cukry (g): 95 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1360 kJ

Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 23.8, Sacharidy (g): 24.2 SAFA (g): 13.4 Cukry (g): 19 Vláknina (g): 0.6 Sůl (g): 0.4

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma