- Autor: baribari
 - Doba přípravy (min.): 30
 - Uživatelský recept
 - Porce: 5.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Máslo | 60 | 
| Mouka pšeničná hladká | 30 | 
| Natur bujón hovězí - suchý stav | 30 | 
| Cukr průměr | 80 | 
| Ocet | 60 | 
| Smetana ke šlehání 33 % tuku průměr | 210 | 
| Kopr | 15 | 
Energetická hodnota celkem: 6802 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 15, 
                                                        Tuky (g): 119, 
                                                        Sacharidy (g): 121,
                                                        SAFA (g): 67,
                                                        Cukry (g): 95,
                                                        Vláknina (g): 3,
                                                        Sůl (g): 2
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1360 kJ
Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 23.8, Sacharidy (g): 24.2, SAFA (g): 13.4, Cukry (g): 19, Vláknina (g): 0.6, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






