TOPlist


Hlívový guláš po maďarsku

  • Uživatelský recept
  • Autor: Tanein
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 35

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Těstoviny vařené - průměr60
Fazole červené sterilované (Bonduelle)50
Kečup50
Oleje (všechny druhy)3
Cuketa90
Houby čerstvé průměr300
Kuřecí prsa240

Energetická hodnota celkem: 2383 kJ

Bílkoviny (g): 74, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 50 SAFA (g): 2 Cukry (g): 16 Vláknina (g): 23 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1192 kJ

Bílkoviny (g): 37, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 25 SAFA (g): 1 Cukry (g): 8 Vláknina (g): 11.5 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

Maďarské gulášové koření, sůl

Postup přípravy

Nakrájíme si kuřecí prsa a hlívu na kostičky, cuketu na hranolky a vystříkáme pánev olejem ve spreji. Zahřejeme jí a dáme smažit nejprve maso a pak vše ostatní. Zelenina pouští vodu, ale můžeme i podlít, ale těsně předtím přidáme koření. Tak aby se zahřálo, ale nepřepálilo. Potom přidáme fazole z konzervy. Dusíme a přidáme trochu kečupu nebo rajského protlaku. Nakonec přidáme uvařené těstoviny. Necháme už jen dojít na horké pánvi.

Fotografie



Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma