TOPlist


Kura na víne

  • Uživatelský recept
  • Autor: maria.z
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 90

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuře průměr800
Oleje (všechny druhy)20
Špek100
Cibule75
Víno červené200
Rajský protlak100
Voda200

Energetická hodnota celkem: 9330 kJ

Bílkoviny (g): 173, Tuky (g): 141, Sacharidy (g): 66 SAFA (g): 57 Cukry (g): 20 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1555 kJ

Bílkoviny (g): 28.8, Tuky (g): 23.5, Sacharidy (g): 11 SAFA (g): 9.5 Cukry (g): 3.3 Vláknina (g): 0.3 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

soľ,korenie,bobkový list

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma