- Autor: machalkova1972
- Doba přípravy (min.): 80
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Hovězí maso zadní průměr | 314 |
| Oleje (všechny druhy) | 5 |
| Cibule | 120 |
| Rajčata | 215 |
| Cukr průměr | 6 |
| škrob | 12 |
Dochucovadla:
sůl, vegeta, hovězí vývar, mletý zázvor
Energetická hodnota celkem: 3259 kJ
Bílkoviny (g): 64,
Tuky (g): 43,
Sacharidy (g): 36,
SAFA (g): 18,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1086 kJ
Bílkoviny (g): 21.3, Tuky (g): 14.3, Sacharidy (g): 12, SAFA (g): 6, Cukry (g): 7.7, Vláknina (g): 1.7, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






