TOPlist


Králík na hořčici, brambory

  • Uživatelský recept
  • Autor: zuzikvaf
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 50

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Králičí průměr120
Oleje (všechny druhy)3
Hořčice plnotučná 10
Smetana na vaření 10 % tuku průměr15
Brambory zimní150
Červená řepa150
Mrkev50
Salát ledový60

Energetická hodnota celkem: 1883 kJ

Bílkoviny (g): 30, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 46 SAFA (g): 6 Cukry (g): 14 Vláknina (g): 9 Sůl (g): 2


Dochucovadla:

Sůl, pepř

Postup přípravy

Králičí maso osolíme, opepříme a opečeme na oleji z obou stran. Smetanou smíchanou s hořčici zalijeme opečené maso a dáme péct na 15-20 min při 190*C a podáváme s vařeným bramborem a zeleninovou oblohou.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma