TOPlist


rajská

  • Uživatelský recept
  • Autor: jitavejrov
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 15

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Oleje (všechny druhy)1
Cibule1
Voda500
Kečup250
Perník průměr1

Energetická hodnota celkem: 1131 kJ

Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 61 SAFA (g): 0 Cukry (g): 42 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 283 kJ

Bílkoviny (g): 0.8, Tuky (g): 0.3, Sacharidy (g): 15.3 SAFA (g): 0 Cukry (g): 10.5 Vláknina (g): 0.3 Sůl (g): 1.3


Dochucovadla:

cukr,skořice,bobkový list,pepř celý

Postup přípravy

Osmažíme malou cibuli,zalijeme vodou,přidáme koření a povaříme.Pak přidáme půl lahve sladkého kečupu,rozdrobený švestkový perník a povaříme.Po deseti minutách propasírujeme přes síto,osladíme a přidáme špetku skořice.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma