Brynzové halušky
- Uživatelský recept
- Autor: loreta
- Porce: 13.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh tvrdý průměr | 30 |
Brynza 50 % průměr | 40 |
Oleje (všechny druhy) | 3 |
Solamyl | 3 |
Mouka pšeničná polohrubá | 40 |
Brambory zimní | 90 |
Energetická hodnota celkem: 1703 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 50
SAFA (g): 7
Cukry (g): 4
Vláknina (g): 5
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 131 kJ
Bílkoviny (g): 1.8, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 3.8 SAFA (g): 0.5 Cukry (g): 0.3 Vláknina (g): 0.4 Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se