TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Brynzové halušky

Zpět
  • Autor: loreta
  • Uživatelský recept
  • Porce: 13.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1703 kJ

Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 50, SAFA (g): 7, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 131 kJ

Bílkoviny (g): 1.8, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 3.8, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 0.3, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Tvaroh a brynzu nastrouháme na jemném struhadle. Brambory předem uvaříme ve slupce, ještě teplé oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle, osolíme, přisypeme mouku a solamyl. Zpracujeme těsto, vytvoříme malé šišky, které ještě promáčkneme vidličkou, aby se utvořily rýhy. Ve vroucí vodě vaříme cca 4 minuty. Zcedíme, pokapeme olejem, promícháme s kysaným zelím, s tvarohem smíchaným s brynzou.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři