TOPlist


zapečené čínské zelí

  • Uživatelský recept
  • Autor: martik79
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřové maso ve vlastní šťávě300
Zelí čínské800
Žampiony100
Mozzarella 45 %125
Smetana ke šlehání 33 % tuku průměr125
Česnek5
Cibule50
Oleje (všechny druhy)5

Energetická hodnota celkem: 7511 kJ

Bílkoviny (g): 76, Tuky (g): 152, Sacharidy (g): 31 SAFA (g): 81 Cukry (g): 20 Vláknina (g): 16 Sůl (g): 10

Energetická hodnota na 1 porci: 1252 kJ

Bílkoviny (g): 12.7, Tuky (g): 25.3, Sacharidy (g): 5.2 SAFA (g): 13.5 Cukry (g): 3.3 Vláknina (g): 2.7 Sůl (g): 1.7


Dochucovadla:

sůl,pepř

Postup přípravy

Zelí pokrájím na čtvrtiny, vařím cca 6 minut ve slané vodě. Nechám okapat. Mezitím opeču cibuli na kostičky, přidám maso na kostky, osolím a opepřím. Chvíli smažím , pak přiklopím, když se trochu maso vydusím přidám žampiony, znovu opeču a dusím dokud není maso měkké. Dochutím. Do zapékací misky, dám povařené zelí, na to rozdělím směs s masem a žampiony, pokladu mozzarellou a zaliju mírně osolenou smetanou s česnekem. Zapékám dokud sýr není zlatý.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma