TOPlist


Borsc

  • Uživatelský recept
  • Autor: Novakova
  • Porce: 15.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí maso přední průměr150
Vepřové libové průměr400
Párky fitness150
Zelí bílé kysané200
Červená řepa250
Voda2000
Mrkev210
Celer - bulva80
Cibule105
Sůl3

Energetická hodnota celkem: 8027 kJ

Bílkoviny (g): 129, Tuky (g): 123, Sacharidy (g): 70 SAFA (g): 55 Cukry (g): 40 Vláknina (g): 21 Sůl (g): 8

Energetická hodnota na 1 porci: 535 kJ

Bílkoviny (g): 8.6, Tuky (g): 8.2, Sacharidy (g): 4.7 SAFA (g): 3.7 Cukry (g): 2.7 Vláknina (g): 1.4 Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma