TOPlist


Losos na rozmarýnu a pepři s bramborem a fazolkami

  • Uživatelský recept
  • Autor: muriela
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Losos filety bez kůže (mražené)200
Brambory vařené200
Fazolky150
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)5

Energetická hodnota celkem: 2106 kJ

Bílkoviny (g): 47, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 47 SAFA (g): 3 Cukry (g): 8 Vláknina (g): 9 Sůl (g): 4


Dochucovadla:

sůl, pepř,rozmarýn

Postup přípravy

Čerstvý filet lososa bez kůže okořeníme čerstvě nadrceným pepřem a nasekaným čerstvým rozmarýnem. Orestujeme na oleji z obou stran, posolíme. Podáváme s bramborem a zeleninou ... třeba fazolkami, nebo můžeme spolu s lososem restovat cherry rajčátka okořeněná čerstvě drceným pepřem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma