TOPlist


boloňská na špagety

  • Uživatelský recept
  • Autor: mareska
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 10

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Těstoviny (v suchém stavu)500
Olej palmojádrový, kokosový10
Česnek5
Cibule100
Rajčata konzervovaná240
Eidam 30%50

Energetická hodnota celkem: 8795 kJ

Bílkoviny (g): 78, Tuky (g): 28, Sacharidy (g): 381 SAFA (g): 17 Cukry (g): 27 Vláknina (g): 22 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 2199 kJ

Bílkoviny (g): 19.5, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 95.3 SAFA (g): 4.3 Cukry (g): 6.8 Vláknina (g): 5.5 Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

Spěníme cibulku na trochu oleje, přidáme konzervovaná rajčata loupaná a ochutíme česnekem a bazalkou.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (5 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

09. 07. 2019 16:59

jesus

to nedá moc práce, taky si to dělám, když chci ušetřit

15. 08. 2017 10:06

KruntoradovaL

Divné

13. 11. 2013 23:32

jeremi

Nechybí tady mleté hovĕzí?Ale je pravda,že se to jmenuje boloňská,tak to může být omáčka,kam se přidá mrkev,maso a je z toho skvĕlá masová smĕs na špagety.

15. 03. 2013 22:56

jitume

to je ale divná bolonská omáčka

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma