TOPlist


Paprikáč s houskovým knedlíkem

  • Uživatelský recept
  • Autor: hakykralova
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule120
Smetana ke šlehání 31%480
Slepičí vývar800
Mouka pšeničná hladká50
Knedlíky houskové kynuté660

Energetická hodnota celkem: 15686 kJ

Bílkoviny (g): 86, Tuky (g): 259, Sacharidy (g): 453 SAFA (g): 156 Cukry (g): 61 Vláknina (g): 21 Sůl (g): 10

Energetická hodnota na 1 porci: 2614 kJ

Bílkoviny (g): 14.3, Tuky (g): 43.2, Sacharidy (g): 75.5 SAFA (g): 26 Cukry (g): 10.2 Vláknina (g): 3.5 Sůl (g): 1.7


Dochucovadla:

nové koření, bobkový list, sůl, lahůdková paprika.

Postup přípravy

Uděláme slepičí vývar( 2 hodiny by se měl minimálně vařit správný vývar, nejlépe celou noc). Cibulku posmažíme, zaprášíme moukou a lahůdkovou paprikou. Poté zalijeme vývarem. Povaříme. Přilijeme smetany s rozšlehanou moukou. 5 minut povaříme. Podáváme s knedlíkem a také se slepičím masem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma