TOPlist


Domácí lučina

  • Uživatelský recept
  • Autor: muriela
  • Porce: 9.00
  • Doba přípravy (min.): 10

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Smetana ke šlehání 31%200
Jogurt bílý polotučný průměr1500

Energetická hodnota celkem: 7000 kJ

Bílkoviny (g): 64, Tuky (g): 107, Sacharidy (g): 111 SAFA (g): 72 Cukry (g): 111 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 778 kJ

Bílkoviny (g): 7.1, Tuky (g): 11.9, Sacharidy (g): 12.3 SAFA (g): 8 Cukry (g): 12.3 Vláknina (g): 0.3 Sůl (g): 0.2


Dochucovadla:

sůl

Postup přípravy

Vše důkladně promícháme metličkou a necháme v chladnu 3 dny odkapat přes plátno. Pak rovnou podáváme. Můžeme dochutit šunkou, bylinkami nebo česnekem. Bez příchutí chutná podobně jako kupovaná Lučina. Podáváme nejlépe s celozrnným pečivem a zeleninou, česneková verze je výborná s pečeným bramborem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma