TOPlist


Fazolová omáčka s uzeným

  • Uživatelský recept
  • Autor: leto2013
  • Porce: 10.00
  • Doba přípravy (min.): 90

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Fazole (v suchém stavu)500
Uzená kýta600
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku)1000
Mouka pšeničná hladká200
Ocet40
Voda, minerální vody bez příchutě2000

Energetická hodnota celkem: 15578 kJ

Bílkoviny (g): 243, Tuky (g): 75, Sacharidy (g): 506 SAFA (g): 35 Cukry (g): 64 Vláknina (g): 16 Sůl (g): 17

Energetická hodnota na 1 porci: 1558 kJ

Bílkoviny (g): 24.3, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 50.6 SAFA (g): 3.5 Cukry (g): 6.4 Vláknina (g): 1.6 Sůl (g): 1.7


Dochucovadla:

bobkový list, sůl, ocet

Postup přípravy

fazole s uzeným a bobkovým listem se uvaří, uzené se vytáhne, pokrájí na kostičky, vloží zpět, přidá se mléko, zahustí hladkou moukou. Dochutí se octem, solí

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma