TOPlist


kuracie fasirky

  • Uživatelský recept
  • Autor: sevzuz
  • Porce: 18.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuřecí prsa bez kůže600
Rohlík tukový průměr126
Česnek10
Voda, minerální vody bez příchutě300
Strouhanka70
Vejce celá průměr165
Olej palmojádrový, kokosový20

Energetická hodnota celkem: 6927 kJ

Bílkoviny (g): 177, Tuky (g): 47, Sacharidy (g): 128 SAFA (g): 27 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 385 kJ

Bílkoviny (g): 9.8, Tuky (g): 2.6, Sacharidy (g): 7.1 SAFA (g): 1.5 Cukry (g): 0.5 Vláknina (g): 0.4 Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma