TOPlist


Bolognské ragú s čočkou

  • Uživatelský recept
  • Autor: ctiradove
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí mleté průměr350
Cibule100
Mrkev100
Celer řapíkatý20
Rajský protlak50
Rajčatové pyré200
Čočka červená (v suchém stavu)180

Energetická hodnota celkem: 6617 kJ

Bílkoviny (g): 112, Tuky (g): 62, Sacharidy (g): 138 SAFA (g): 28 Cukry (g): 46 Vláknina (g): 20 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1654 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 15.5, Sacharidy (g): 34.5 SAFA (g): 7 Cukry (g): 11.5 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Podusit cibuli, mrkev a řapíkatý celer, přidat mleté hovězí, opéci, přidat papriku, rajský protlak, oregano, kmín, skořici, přilít červené víno, nechat vypařit, přilít vývar a červenou čočku, dusit.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

17. 03. 2013 00:52

MartinaSilna

Vyzkoušíme :)

17. 03. 2013 00:00

tkoskubova

Vynikající,ochutnáme.

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma