- Autor: JaninaDseznamcz
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová krkovice | 100 |
Olej palmojádrový, kokosový | 5 |
Houby čerstvé průměr | 50 |
Cibule | 15 |
Mouka pšeničná hladká | 5 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 45 |
Energetická hodnota celkem: 2064 kJ
Bílkoviny (g): 25,
Tuky (g): 26,
Sacharidy (g): 40,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Maso osolíme a uvaříme do měkka.Houby očistíme,nakrájíme na kousky ,cibuli orestujeme na rozehřátém oleji,vsypeme houby,okmínujeme,mírně osolíme,přidáme dvě tři kuličky nového koření,opepříme a necháme vydusit. Hl.mouku rozmícháme s vodou,zamícháme do houbového základu,podle potřeby podlejeme vývarem.A důkladně provaříme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.