TOPlist


Těstoviny s mletým masem a špenátem

  • Uživatelský recept
  • Autor: GabrielaC
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Těstoviny celozrnné semolinové (v suchém stavu)160
Vepřové mleté průměr650
Špenát krájený mražený450
Česnek9
Cibule136
Olej palmojádrový, kokosový12

Energetická hodnota celkem: 10608 kJ

Bílkoviny (g): 142, Tuky (g): 156, Sacharidy (g): 132 SAFA (g): 74 Cukry (g): 18 Vláknina (g): 24 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 2652 kJ

Bílkoviny (g): 35.5, Tuky (g): 39, Sacharidy (g): 33 SAFA (g): 18.5 Cukry (g): 4.5 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

Sůl, pepř.

Postup přípravy

Na lžíci oleje osmažíme cibulku, přidáme česnek, maso. Pak přidáme mraž. špenát a zalijeme 300ml vody. Čekáme než se špenát rozpustí, pak přidáme těstoviny a po uvaření těstovin je pokrm hotový. Dochutíme solí a pepřem. Pro gurmány doporučuju lehce posypat strouhaným parmezánem ( stačí 3g na porci).

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma