TOPlist


Čína z ďobáčků

  • Uživatelský recept
  • Autor: Kopytika
  • Porce: 100.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)

Energetická hodnota celkem: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 0 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 0 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Rozpálím olej, mezitím si v misce rozklepnu vajíčko a solamyl a udělám kašičku. Do té vysypu ďobáčky a nechám chvilku promíchané v klidu. Poté vložím na olej a po všech stranách opeču. Poté přidavám zeleninu dle libosti, já použila co jsem měla v ledničce-mrkev, papriku, cibuli na kolečka. Již jen krátce podusím pod pokličkou. Nakonec naliji sojovku, kterou jsem částečně naředila vodou. Čím více zeleniny, tím lépe-např. kukuřice, hrášek pórek, cuketa apod.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma