TOPlist


Kapr na kari

  • Uživatelský recept
  • Autor: .lelinka.
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule20
Kapr130
Česnek5
Naturamyl bramborový škrob3
Bujón průměr (v suchém stavu)1
Olej olivový5

Energetická hodnota celkem: 980 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 5 SAFA (g): 3 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

Sůl, pepř, kari

Postup přípravy

Porci kapra omyjeme, osolíme a necháme odležet. Cibuli a česnek najemno pokrájíme, orestujeme na rozehřátém oleji, ochutíme kari kořením, solí a pepřem, podlijeme vývarem a povaříme. Škrob rozmícháme ve vodě, vlijeme do šťávy, promícháme a ještě povaříme. Kapra vložíme do vařící omáčky a asi 20 minut dusíme na mírném ohni. Podáváme s bramborem nebo rýží.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

20. 01. 2015 12:14

madridacka

to zkusím

19. 01. 2015 08:01

.lelinka.

Jsem ráda, že chutnalo :-)

05. 01. 2014 10:39

alli.trali

Vyzkouseno:) delam nekdy tresku na kari. Dnes tedy kapr na kari s bulgurem. moc nam chutnalo:)

30. 12. 2013 19:26

.lelinka.

Paratko bude chutnat výborně .. uvidíš no spíše ucítíš :-)

30. 12. 2013 17:46

paratko

zajímavé jsem zvědavá jak to bude chutnat, znám kapra jen smaženého

13. 12. 2013 09:05

.lelinka.

Přesně tak :-) A jak se ,,nacucá,, té výborné kari omáčky :-) Mňam :-)

12. 12. 2013 21:44

Liba Babina

To může být velmi dobré, nemusí být jen smažený.

12. 03. 2013 17:57

.lelinka.

Doma všichni chválí a rádi si takto upraveného kapra dají :-)

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma