TOPlist


celozrnný perník

  • Uživatelský recept
  • Autor: vendulacudkova
  • Porce: 20.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vločky ovesné60
Rozinky60
Olej palmojádrový, kokosový30
Mléko čerstvé odstředěné (0,5 % tuku)600
Vejce celá průměr13
Med40
Cukr hnědý (řepný, třtinový)200
Mouka žitná celozrnná500

Energetická hodnota celkem: 14606 kJ

Bílkoviny (g): 95, Tuky (g): 44, Sacharidy (g): 674 SAFA (g): 30 Cukry (g): 299 Vláknina (g): 81 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 730 kJ

Bílkoviny (g): 4.8, Tuky (g): 2.2, Sacharidy (g): 33.7 SAFA (g): 1.5 Cukry (g): 15 Vláknina (g): 4.1 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

perníkové koření kypřící prášek do pečiva

Postup přípravy

vše sypké smíchat dohromady. Vteplém mléce rozmíchat med, olej, vejce. Nalít do mísy a zamíchat. Dát péct na 180 stupnů

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma